منتدى العائلة المقدسة
اهلا وسهلا بيك اخى واختى نحب ان نجتمع مع بعضنا لانه لو اجتمع اثنين اوثلاثة باسمى اكون وسطهم برجاء التسجيل للاشتراك معنا وشكرا

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى العائلة المقدسة
اهلا وسهلا بيك اخى واختى نحب ان نجتمع مع بعضنا لانه لو اجتمع اثنين اوثلاثة باسمى اكون وسطهم برجاء التسجيل للاشتراك معنا وشكرا
منتدى العائلة المقدسة
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» أيّا منها بيتك؟؟ الاب متى شفيق
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 10:22 pm من طرف هنرى هانى

» بحث في الكتاب المقدس
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 10:19 pm من طرف هنرى هانى

» تنزيل الكتاب المقدس
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 10:17 pm من طرف هنرى هانى

» مكرونة بالخضار صيامي
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 10:11 pm من طرف هنرى هانى

» كباب على الطريقة العراقية (كفته)
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 10:00 pm من طرف هنرى هانى

» الدجاج المحشو بالأرز والزبيب
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 9:52 pm من طرف هنرى هانى

» المهلبية بالشوكولاتة
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 9:49 pm من طرف هنرى هانى

» الحواوشى بالعجينة
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 9:47 pm من طرف هنرى هانى

» كيف تجعل إبنك..مــتــواضــعاً
فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى Emptyالأربعاء أكتوبر 05, 2011 1:54 pm من طرف gurgis

تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


الزوار

فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى

اذهب الى الأسفل

m11 فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى

مُساهمة من طرف mama الإثنين سبتمبر 27, 2010 6:46 am

فراخ مقرمشة لا تقولى كوكى ولا كنتاكى



فراخ مقلية فى البيت مضمونة ومقرمشة وطعمة
بجد فعلا احسن انضف مية مرة من كوكى وكنتاكى
+ المقادير:
فرخة مقطعة او دبابيس حسب الرغبة
بصل
زبادى
توابل
لمون
نشا
بيض
بقسماط
دقيق

+ الطريقة :
بجيب البصل والتوابل ( ملح -فلفل- بهارات - زعتر- قرفة -جوز الطيب اى بهارت تانية مفضلة
ونضربهم فى الخلاط مع الزبادى وعصير لمون
ونتبل الفراخ ونسيبهم لتانى يوم

نجى بقى وقلت القلى نجهز الاتى
طبق فية دقيق ونشا متبلة بزعتر ورشة بسيطة ملح وشطة وفلفل
والبيض بردو فى طبق
والطبق الاخير البقسماط مضاف الية بردو نشا ( الى بتعمل طبقة القرمشة )

نضيف الفراخ فىالدقيق والنشاوبعدين البيض وبعدين البقسماط والنشا ونقلى فى زيت غزير وصل لدرجة الغليان وبعد كدة بنوطىالنار ونغطى علشان تستوى براحتها

ودة بعد القلى بجد كانت تحفة والف هنا وشفا
Rolling Eyes

mama

عدد المساهمات : 67
تاريخ التسجيل : 24/09/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى